נייצ׳רספרו מזמינה אתכם
ללמוד על תוספי התזונה מבוססי מחקר ומדע
בכנס הנטורופתים השנתי, בהנחה מיוחדת!
כנס הבריאות הטבעית 2023
בנושא: "הצילו! מה נשאר לאכול?"
מועד הכנס
יום שלישי, 23.5.23, מהשעה 09:00
מיקום הכנס
היכל התרבות גבעת ושינגטון
לחיות מאוזנים עם סוכרת נעורים (סוג 1) כל הטיפים למניעת רכבות הרים ותנודות קיצוניות ברמות הסוכר. השפעת הרכבו של המזון על השליטה בסוכר ועל התנגודת לאינסולין. המזונות למניעת סיבוכי סוכרת וכיצד לשלבם בארוחות ובקינוחים דלי פחמימה.
ערך תזונתי: מהשדה לצלחת פירות וירקות – ביולוגיה וטכנולוגיה לאחר הקטיף, הדרך שהתוצרת עוברת עד שמגיעה אלינו לצלחת ומה קורה לערך התזונתי בכל שלב.
חקלאות ביו דינמית שיטה פורצת דרך בתפיסת המשק החקלאי את הצמח ואת החקלאות בכללותה. פרקטיקה המשלבת היבט הוליסטי של עבודת אדמה, בריאות האדם ובריאות העולם.
מהאדמה לצלחת כמטפלים אנחנו מבקשים להמליץ למטופלים וגם לעצמנו על מזונות מסוימים ועל פתרונות בתעשיית המזון – מה נעדיף, אורגני, רגיל, ביודינאמי, מה על הריסוסים? ומה על תחליפי הבשר והחלב?
עלות ההרשמה לכנס
מחיר מיוחד למגיעים דרך נייצ׳רספרו!
₪120
מחיר מיוחד בהקלדת קוד קופון: 1200
(מחיר רגיל 150 ש״ח)
המרצים בכנס
יפעת וינרב
נטורופתית, הרבליסטית ומרצה לסביבה ירוקה
נועה אוליאל
נטורופתית, רכזת לימודי תזונה טבעית
דר' ויקטור רודוב
חוקר בכיר במחלקה לחקר תוצרת חקלאית, מינהל המחקר החקלאי – מכון וולקני
רויטל טקומי
חקלאית מהערבה המגדלת תמרים תוך יישום תפיסת העולם ההוליסטית הנקראת חקלאות ביודינמית שמדגישה כי עבודת האדמה היא בריאות האדם ובריאות העולם